divendres, de novembre 30, 2007

Bruce Springsteen - Magic Tour

Aquesta vegada a costat molt i molt, però per fi ja tinc les entrades per tornar a veure el "The Boss" a Barcelona (19/07/20007)!! Hores de trucar i trucar, i anar intentant-ho per internet... al final varen donar els seus fruits!

Serà la 4arta vegada que podré veure aquest fenòmen dels escenaris (el "gran" grup/artista que hauré vist més vegades!!), aquesta vegada presentant el disc "Magic", del que recomano la canya i bon "feeling" que té la primera cançó "Radio Nowhere".

Tal i com els rumors ja apuntaven al final farà un segon concert el dia 20... serà qüestió de fer números i veure si es possible anar-hi també!

La primera vegada que el vaig veure, l'endemà feia un segon concert al Palau, i em va fer "mandra" (i la pasta és la pasta), i després llegint les crítiques, el concert va resultar totalment diferent, i va fer una versió acústica del "Born in the USA" impressionant!!
Per tant, veure'l dos dies seguit ha de tenir la seva gràcia!!

Com a curiositat, cal dir que la gira està titulada "Magic Tour", igual que l'última gira que van fer els The Queen amb tota la plantilla al complet, gira d'on va sortir el "màgic" concert de Wembley!

1 comentari:

Ester ha dit...

Ei! Nosaltres també hi anem!