diumenge, d’abril 01, 2007

Boston

Eps, ja hi som!!

despres de viatjar tot un dia, canviant d'avio a Suisa (collons, els Alps sempre son l'ostia des de l'aire!, i veure la branquisa encara formada a la costa del Canada, impressiona forca!), finalment ja estem instal.lats a Boston, la primera ciutat que visitarem durant aquest 15 dies.

De moment ha tocat acostumar-se a l'horari d'aqui (ara nosaltres fa poca estona que hem sortit de sopar, i a Solsona ja son les 4:45 de la nit :P ). Entre ahir i avui ja hem comencat a visitar la ciutat, de moment per la part mes turistica, pero realment es forca sorprenent la diferencia amb tots els viatges per Europa que havia fet fins ara.

Hi ha un bon recorregut (el Freedom TRail) que passa per la majoria de llocs importants de la ciutat, i que gairebe ja l'hem recorregut tot). A partir de dema, ja tocara comencar a visitar altres barris i a veure el Boston mes autentic.
I sobretot, dema ja toca anar a veure el primer partit de la NBA!!! Boston Celtics vs. Cavaliers!!

Be, ja anirem veient com va el viatge, pero de moment pinta com una experiencia unica i molt recomanable a tothom!!


Pd. a tothom que ho llegeixi, perdo per les faltes d'ortografia pero en els teclats americans els accents brillen per la seva ausencia!

5 comentaris:

William Blake ha dit...

Hola família!

Una sana enveja em recorre tot el cos al llegir la crònica del vostre viatge.
Que tal l'experiència NBA? I l'idioma?

Feu moltes fotos, així tindrem una excusa per anar a sopar i comentar-les.

Una abraçada!

Enric ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Enric ha dit...

Bon dia, tarda, vespre nit xiquets !

Doncs que sàpigueu que no em feu cap enveja //;~ , a les muntanyes solsonines a fet la nevada del segle i ja que m'has deixat solet, aquestes festes aniré sense companyia a fer l'atac final al sostre del Solsonès.

Jo no acabo l'any sense pujar aquest magnífic cim amb esquís !

Salut, aprofiteu i passeu-vos-ho molt bé! Records !

PD: Bé una mica d'enveja si, però només un miqueta eh !

Antitot ha dit...

Com ja us he dit via sms, sou uns ca*roncetes!!! No només gaudiu un viatge paradisiac, sinó que ens ho restregueu per la cara a la resta de mortals pàries d'aquesa societat!!!

Espero que tingueu el detall de portar-me unes "starbury" del 43, les bambes pels pobres com un servidor que no podem pagar unes kobe o unes King James...

Espero que relateu l'experiència amb un passe de pps acompanyat d'un suculent berenar a cala Montse! ;P

Ester ha dit...

Ei! Però si fins i tot teniu temps d'explicar-nos batalletes! Si és així, anirem seguint el blog cada dia.

Ja m'han dit que esteu molt bé i que, de moment, Boston és el que més us ha agradat! Ja sabeu que a Solsona les notícies volen!

Un petó per tots dos! Ete.