dimarts, d’abril 24, 2007

Sant Jordi

Cada any espero amb força il·lusió i ganes la diada de Sant Jordi: m'agrada l'ambient que es respira, m'encanten els llibres, i també regalar les roses, però ja des de fa uns anys també espero aquest dia per rebre la felicitació d'un bon amic com és el Txitxi. De felicitacions s'en reben moltes, i s'agraeixen totes, i molt!, però les del Txitxi són úniques!!!!! Aquí transcric el missatge rebut (i la foto que vaig rebre la setmana abans pq m'anés preparant):

Al despertar el sol, la gent de la vil.la ja estava atemorida. Durant tota la nit han sentit els remugs del drac. A l’arribar la matinada i sorgint des dels racons més espesos i humits dels boscos del Solsonès, un drac amb ardor d’estómec (si ja ha de ser l'òstia un drac sa, imagina-t’en un amb ardor d’estómac!!!!) s’apropa a la vil.la.

Temerosos del drac, els habitants s’encomanen a sant Jordi Soldevila Sobreldrac; però, al ser una vil.la pràctica i espavilada, aprofiten la ocasió per preparà el seu ingrés al llibre Guiness del Records amb l’intent de la cocció més ràpida de calçots:
Ingredients (per 56 persones): - 600 calçots i 1 drac.
Primer cal tenir apunt els calcots amb una graella. Després esperar al Drac i aprofitar les seves ràfagues de foc i esperant que tingui punteria i cogui els calçots inso facto...i ja tenim el record Guiness.

Els suplics de la vila ha fet efecte. Mentre el drac fa de les seves a la vila, des de cap de munt de la muntanya s’aprecia una silueta d’un jenet.
Davant la sopresa general, va acompanyat....és el seu nou ajudant sant Jordiet Llunadevila!!!!!

Els cavalls dels sants comencen a cavalcar i s¡apropen ràpidament a la vila i, hachazo va hachazu ve es carreguen a la bèstia, però arriben massa haviat, els calçots no estan cuits, no entraran al llibre Guiness.

Polítics contents i ecologistes emprenyats espero que hagis passat un bon sant.

1 comentari:

Josep Maria Augé ha dit...

No hi ha paraules per definir aquest talent anomenant Txitxi...llàstima que ningú l'hagi descobert encara, pero todo se andará...