dimarts, de febrer 26, 2008

Tossa de la Comtessa (2.342 m)

Després de la sortida al Montmalús el dissabte, i per seguir agafant forma i ritme amb l'esquí de muntanya el diumenge al matí vam fer una sortideta fins dalt el Port del Compte (i que si no neva podria ser que fós l'última...)

Vam començar els 9 que erem a pujar des del Sucre, pel camó fins a sota la Bòfia, d'on ja ens vam enfilar cap a la dreta, perimer per camí i després ja directament pel mig del bosc.La pujada era força entretinguda, amb poca neu, però la que hi havia estava en molt bones condicions.

La suada va ser considerable, no només per l'esforç sinó per la increïble calor que feia tot i ser al mes de Febrer!! Vam anar-nos enfilant, buscant els millors trams de neu, i fins i tot vam poder fer cim a la Tossa de la Comtessa (2.342 metres) amb els esquís als peus!

Com el dia abans, 4 fotos, menjar una mica, i a disfrutar de la baixada!! I realment vam fer-ho perque la neu era encara força bona i ens va permetre gaudir-ne!


En resum, un cap de setmana intens d'esquí de muntanya, amb molta calor però amb bones sensacions pel que fa a l'esquí de muntanya!! I el dissabte que ve... doncs més!!