dilluns, d’abril 16, 2007

Celtics - 76ers

Boston Celtics vs. Philadelphia 76ers! Aquesta va ser la nostra estrena en un partit de la NBA!

98 a 96; victòria per als de casa; molt emoció durant tot el partit i realment molt impressionant!

Vam arribar força d'hora a l'estadi, i després de recollir les entrades que haviem comprat per internet, ja vam entrar cap dins, i aprofitant que encara no hi havia massa gent vam anar a altres zones de l'estadi a xafardejar una mica i a tirar algunes fotos mentres els equips escalfaven.

Força estona abans de començar el partit ja comença el xou, a l'estil americà, i ja no para durant tot el partit; no hi ha ni un moment que a la pista no si fa alguna cosa: cheerleaders, equips infantils, "saltimbanquis", la mascota, els tirs dels espectadors des del mig del camp, regals, ...
I una cosa que em va sorprendre molt, és que just abans de començar el partit, algun toca o canta l'himne dels EUA, i tothom es posa dret i es treu les gorres: realment s'estimen molt la seva bandera (va ser l'únic moment en tot el partit en el que no menjaven).

A llarg de tot el partit, els espectadors tampoc no callen: si ataquen criden CHARGE!, si defensen: DE-FENSE!, i durant tota l'estona hi ha càmeres repartides per l'estadi que mostren imatges al marcador gran (jeje, vam sortir-hi gràcies als nens del davant que feien el carallot!).

El partit en si potser no és tant espectacular com pot sembla per la tele, però algunes jugades van ser d'autèntics cracks!

Després del partit, ens vam apropar fins al costat de la mateixa pista, per poder veure tot l'estadi, i francament, els Celtics en tenen un de collonut!!

2 comentaris:

Josep Maria Augé ha dit...

I no hi havia akella promoció de què si l'ekip lokal arriba als 100 punts..Big Mac gratis? A Chicago, la setmana passada, els Bulls guanyaven de 30 i piko i els aficionats van començar a xiular pq portaven 95 punts a 5 minuts del final i no eren capaços d'arribar als màgics 100 que els hi donaven el Big Mac...van pillar un rebote...

Jordi Soldevila ha dit...

osti! doncs això no ho sé!
però t'asseguro que he acabat força fart dels Big Mac's (no tant per menjar-ne (1 en 15 dies), sinó per veure la gent que en menjava).

Els americans no mengen, devoren.