dijous, d’octubre 18, 2007

La terra del sol naixent...

Això ja està en marxa! Japó ens espera l'Agost de l'any vinent!
Després de molt de temps (anys) de comentar-ho, per fi es posa tot en marxa i abans d'acabar el mes ja comprarem els bitllets per anar 15 dies al Japó, de la mà del guia-traductor Sion :P

Uff! que llarga que es farà l'espera...
Cursiositat sobre la seva bandera...

"La bandera del Japó, coneguda com a Nisshōki (日章旗) o Hinomaru (日の丸 "disc solar") en japonès, és una bandera de base blanca (representant l'aixecament del Sol) en el centre. És doncs, un pictograma del nom del país, ja que 日本 (nihon) vol dir literalment origen del Sol, o sigui país del Sol naixent, el país més oriental."

3 comentaris:

Josep Maria Augé ha dit...

Cullons, cullons...no perds pistonada a l'estiu Jordi...i la pregunta que sempre m'he fet és:
D'ON TREUS ELS CALERS?

Salut!

Jordi Soldevila ha dit...

Amic antitot... això del Japó ja feia molt temps que ho portavem entre mans (anys, per ser exactes), i ja portava temps estalviant!!

Jeje, ha parlat el que va visitar el país més "econòmic" d'Europa!

Viatjar és el meu gran "vici" (junt amb la muntanya)... ;P

oriolmv ha dit...

Ja et pots comprar vint-i-cinc targetes de memòria per la càmera de fotos!! Si a Marroc van ser 600 fotografies en 5 dies... no vull ni pensar el festival de flaishos que pots montar a la Terra del Sake Naixent amb 15 dies! Prò benu... de fet... allà potser passes bastant desaparcebut, perquè els japos són els reis de la fotografia i especialistes en immortalitzar fins i tot els pets que es tiren!! O potser al seu país no tiren fotos?? Potser només ho fan quan "actuen" de turistes?? Mira... se m'acaba de plantejar el primer dubte antropològic que em podràs resoldre!! (a bande de portar-me un diari del país, és clar).

Salut i sushi (variado, sisplau!)