dimarts, de juliol 29, 2008

Cap al Japó!

Per fi s'acosta el gran dia! Un dels viatges més esperats des de feina moooolt de temps (per no dir anys?): ens espera el país del Sol Naixent, el Japó!

La meva primera visita a Asia (i espero que no l'última, que ja tinc ganes de Nepal i Tíbet especialment, però també de Corea i Xina), sota la "guia" del Sion, a quin sens dubte li deurem més que un bon regal per acompanyar-nos i guiar-nos per les "seves" terres! És un luxe del que no ens podem pas queixar que algú originari del país et guiï, organitzi, i prepari un viatge així!

Serà un viatge diferent: un país de contrastos, absolutament diferent al nostre; un grup força nombrós de gent, i força "diferents" tots plegats :-)
Però disfrutarem com mai!!

Divendres 1 d'agost, a les 9:45 enfilarem cap a Helsinki, i d'allà, a les 17:15 cap a Nagoya on arribarem a les 9 del matí de l'endemà (hora del Japó, 8 hores més que aquí)... i a partir d'aquell moment, simplement a disfrutar!!

Ja que amb Islàndia no va poder ser, a veure si aquest vegada sí que tinc connexió a internet més sovint (i ganes!), i vaig actualitzant el blog, explicant com va i penjant alguna foto...

Sayonara!!
左様なら!!