dilluns, de juliol 31, 2006

FEEC - 100 cims - I

Ja en falten menys! aquest cap de setmana he començat amb l'activitat que des de principi de Juliol ha proposat la FEEC.

L'activitat, anomenada "100 cims" consisteix en ascendir 100 cims d'arreu de Catalunya i la Catalunya del Nord, de forma no competitiva i al llarg del temps. Cadascú pot fer el núm. de cims a l'any que vulgui, els ha de certificar el president de la seva entitat, i cada any es farà un reconeixement a totes aquelles persones que hagin aconseguit la fita al llarg d'aquell any.

El dissabte a primera hora em vaig acostar cap a Pinós, i al cap de poca estona (és allà a la vora) ja teniem el primer cim al sac! (Serra de Pinós, 931 m.). El centre geogràfic de Catalunya, amb molt bones vistes d'aquella part del Solsonès i des d'on es pot apreciar la destrossa que van suposar els incendis el '98.

El l'endemà al matí, amb el meu germà i el meu tiet, vam pujar fins a dalt de Busa, on vam fer una bona caminada, i aprofitant la benentesa ens vam acostar fins dalt del Cògul, 1526 m. Havia pujat moltes vegades a Busa, sempre havia anat a la torre de vigilància i fins a la presó del Capolatell, però mai havia pujat fins al punt més alt, i realment és una excursió recomanable! Les vistes són fantàstiques!

Només en falten 98 (uff!) però mica en mica ja s'aniran fent... de moment a veure si aquesta setmana en puc fer caure algun del Barcelonès!

[enllaç per veure quins cims he fet afegit a la columna d'enllaços]