dilluns, d’agost 28, 2006

FEEC - 100 cims - VII

El 10%! i el Bastiments al sac! doncs això, que el dissabte 28 d'Agost vaig sortir ben d'hora de Solsona (6:00 h.), em vaig acostar fins a Vallter2000 i vaig fer una ruta ben interessant per tota la carena de la zona, assolint com a punt més alt el cim de Bastiments (2881 m.).

En breu penjaré una descripció més detallada de la sortida, amb algunes fotos i tota la informació (miraré de penjar-la aquí, a la web de la Feec i en un parell de pàgines més), però el resum del que va donar de si la jornada és la següent.

Vaig deixar el cotxe al pàrquing de la pròpia estació d'esquí, després de deixar enrrera força cotxes a la corba d'on es surt per anar cap al refugi d'Ulldeter. D'allà, i amb una fantàstica temperatura de 7'5º (fresqueta!), vaig començar a caminar en direcció a la portella de Mantet, i des d'allà em vaig arribar fins al Pic de la Dona (2704 m.). D'allà em vaig dirigir ja cap al coll de la Geganta, i enfilant l'esquena d'ase, la pujada fins dalt del cim del Bastiments, excel·lent mirador de la zona, i el desè cim dels 100 proposats a la llista!

Després vaig seguir la carena (seguint la ruta que van fer el Joan i l'Enric) i vaig coronar els Pic de Freser (2835 m.) i el Pic de l'Infern (2869 m.). I per tornar, vaig anar a buscar el GR-11, el vaig seguir fins al coll de la Marrana, i vaig baixar cap al cotxe.

En resum, una bona sortida per tota "l'olla d'Ulldeter" (potser van faltar els dos Gra's de Fajol), assequible per a fer en unes 5 o 6 hores, però força cansat si es bé i es torna de Solsona.



1 comentari:

eiximenis ha dit...

Ostres xaval et veig llançat... el puto amo dels cims catalans...
Ara bé, aquest si que és un cim que ja comença a ser moderadament interessant... De cara als 90 que et falten, obvía cap qualsevol cim de menys de 2500!!!! Planteja't un bon repte!!! ;-)

A veure si ens veiem, que està molt be que entrenis les cames, però el fetge també cal entrenar-lo!!!!