dilluns, de març 17, 2008

FEEC - 100 Cims - XXV - Rocallarga (1.187 m)

33è de 100! només en falten... doncs 67 :P

Escapada de diumenge, amb la Montse, el Sulín i la Marta, fins a la Serra de Collsacabra, fent una ruta d'unes 3 horetes pujant al cim de la Rocallarga (1.189 metres), vèrtex geodèsic de primer ordre amb unes vistes sobre totes les Guilleries, increïbles!!

A els 7 de matí vam posar rumb a Tavertet, un poble super-arreglat, però realment xulo, i des d'alla vam començar a seguir el GR-2 a través del cingle de l'Avenç. El camí discorre inicalment per una zona enquitranada, però avanç d'arribar al pla de les Boixes , donant la volta a una casa de turisme rural fantàstica, cal trencar a l'esquerra i començar a pujar.

La pujada es curta i ja en 15 minutets més et plantes dalt del cim de la Rocallarga, una "pedra-llarga" (molt ben trobat el nom) sobre el pla de les Boixes.

De tornada, i per no desfér el camí inicial, vam seguir cap al
Puig dels Cortils (1.191 metres), el coll de Rajols (on vam aprofitar per enfilar-nos dalt del Pedró (1.189 metres)) i ja tornar cap a Tavertet. Aquí vam perdre un xic el camí, i al final vam acabar tornant 15 minuts pel camí d'anada.

Després volteta al poble de Tavertet, remullada a la font, i cotxe i manta cap a Vic, on vam anar a treure el cap a la plaça Major, a veure castellers, comprar pans de pessic, i a fer una bona pizza per dinar (records a les cambreres, eh Pisa?)!

La setmana vinent... més i millor :P (segurament... cap al Montseny a fer el Matagalls!)
I a veure si tots els "rajats" s'apunten (Isa, Jesús, Ester, Ramon, Joan, Esther, ...)
;-)

3 comentaris:

Isabel ha dit...

Una de les "rajades" intentarà venir al Montseny...

Jordi Soldevila ha dit...

jeje, Isa tu tenies "baixa mèdica"!!
Jo puc entedre la baixa per unes voltetes de campana amb el cotxe :P

Sulin ha dit...

No us heu plantejat vosaltres dos fer un bloc sobre les campanes?
Ara que està de moda! ;P