dimarts, de març 04, 2008

Vall d'Incles

Dissabte, i després de la bona experiència de la setmana anterior vam fer via altra vegada cap Andorra per a tornar-nos a posar els esquís de muntanya i tornar a enfilar algun cim...
Però quina diferència d'una setmana a l'altra!!

Després de parlar-ne el divendres, i pensant que només trobariem neu a les cares nord, vam decidir anar cap a la Vall d'Incles, per veure si podiem pujar a algun cim de la zona.
Vam deixar el cotxe al Pont de la Baladosa, i més o menys des del costat del cotxe ja portavem els esquís als peus (però ja es veia que la baixada... seria entretinguda...).

Vam enfilar pel costat del riu Siscaró, entre poca neu i un xic de gel fins arribar al planell on hi ha el refugi lliure del Siscaró... i la vista era força desoladora: molt poca neu a tots els cims!!
Al final ens vam decidir per anar a remuntar fins un coll (uns 2.652 metres) que encara semblava que hi havia un xic de neu... i un cop allà ja vam decidir girar cua. La idea era pujar el cim del Cap del Port però... en una altra ocasió serà!!

La baixada... doncs bastant penosa... Neu crosta, t'enfonsaves per tot arreu i en total potser vam fer una vintena de girs en tot el descens :( Mil caigudes (hi ha algunes fotos divertides jeje), i aprendre que amb això de l'esquí de muntanya no sempre tens una fantàstica neu pols!!