dissabte, d’agost 09, 2008

Japó - 08/08

El dia 8 del 8 del 8!! Inaguració de les Olimpiades a Pequín (que vam seguir al vespre en un bar)! i per nosaltres el dia de HATO BUS! :-)

Doncs això, que vam agafar el HATO BUS, com un bus turístic, però que en el nostre cas, en lloc de quedar-nos a Tòquio capital a fer la volta, ens va portar a les afores, a visitar diversos temples i zones dels voltants.

[Falta penjar les fotos...]

Un cop arribat altra vegada a la capital (des del bus vam poder albirar a la distància el palau Imperial), i després de les reverències de despedida que tocaven amb el conductor i la guia del bus, ens vam dirigir cap a un altre dels barris que cal visitar: Akihabara.

Akihabara és una zona ubicada al districte de Chiyoda, i és famosa per ser la meca de la cultura otaku i geek del Japó.

És un barri completament dedicat a la venda de productes electrònics, ordinadors i accessoris per un costat, i per l'altre, a l'entreteniment a base d'anime, manga i videojocs.

I com no, aquí va ser la segona zona de compres del nostre "otaku" particular, el Roger: samarretes de bola de drac, uns pacs de boles de drac, etc, etc, etc. I pq ja començava a intuïr que la maleta seria més complicada de fer a la tornada que a el que va ser a l'anada :-)

Cal destacar la "provada" de sofàs de massatge que vam fer, jeje! Impressionants!!